Meidät on valittu IGD:n maailman kuukauden kaupaksi! - KCM Länkkäri

Meidät on valittu IGD:n maailman kuukauden kaupaksi!

Ylpeinä voimme ilmoittaa, että K-Citymarket Länsikeskus on saanut kansainvälistä tunnustusta! Meidät valittiin MAAILMAN marraskuun kaupaksi. 

 

Ylpeänä ilmoitamme, että K-Citymarket Länsikeskus on saanut tunnustusta kansainvälisesti! IGD, maailman johtava kaupan alan tutkimus- ja asiantuntijajärjestö Institute of Grocery Distribution, on valinnut meidät marraskuun kaupaksi maailmanlaajuisesti.

 

Tämä kunnianosoitus heijastaa sitoutumistamme suunnitelmallisuuteen ja kauppamme edistyksellisyyteen. Olemme ylpeitä saavutuksestamme, joka kuvastaa pitkäjänteistä työtämme kauppakohtaisen liikeideamme kehittämisessä sekä onnistunutta remonttiamme toissa vuonna.

 


IGD kiinnitti erityistä huomiota ainutlaatuiseen konseptiimme, joka ammentaa inspiraatiota paikallisesta Turun saaristosta. Ruokafilosofiamme ja Food Factory -ruokamaailmamme ovat saaneet ansaittua tunnustusta tarjoten monipuolisia elämyksiä asiakkaillemme. Food Factory Kitchen on yksi Suomen suurimmista ammattikeittiöistä, ja Kaupan Restaurant 3 ravintola tuo uutta ulottuvuutta kaupassamme. Coffee Corner, gelateria, sushikeittiö, lounas- ja à la carte -ruoat sekä panimon tarjonta tuovat lisää elämyksellisyyttä kaupassamme vieraileville.

 


Astuessasi Länkkäriin avaat oven monipuolisempaan, elämyksellisempään ja inspiroivampaan kauppakokemukseen. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja tiimiämme, jotka ovat mahdollistaneet tämän hienon saavutuksen!

Lue myös

K-Citymarket Länsikeskus on vuoden 2023 koko Suomen paras K-Citymarket.

K-Citymarket Länsikeskus on vuoden 2023 koko Suomen paras K-Citymarket.

Kauppiaana K-Citymarket Länsikeskuksessa toimii Juha Jylli ja tavaratalopäällikkönä Eija Kurvinen.

Kitchenin salaatit!

Kitchenin salaatit!

Salaatista voi helposti ja nopeasti koota mieleisensä annoksen.

 

Laajasta salaattivalikoimastamme voit koota itsellesi kevyempiä ja tuhdimpia annoksia, joten vaihtoehtoja löytyy niin toimistolounaiksi, piknik-eväiksi kuin fyysisempääkin työtä tekevien aterioiksi.