Mestaruusjuhlat Länkkärissä 22.3.2024! - KCM Länkkäri

Mestaruusjuhlat Länkkärissä 22.3.2024!

Perjantaina 22. maaliskuuta kutsumme kaikki asiakkaamme mukaan unohtumattomaan juhlapäivään, joka täyttyy herkuista, juhlamielialasta ja mahtavista yllätyksistä! Haluamme kiittää teitä kaikkia ja juhlistaa Suomen Parasta K-Citymarkettia!

 

Tule mukaan mestaruuskujalle, missä mestarit maistattavat herkullisia tuotteitaan klo 11-16. Keittiömestarimme Matias maistattaa frittikana Bao Buneja, Ruokamestarimme Jukka skagenia, saaristolaisleipää sekä pikkelöityä punasipulia, Jäätelömestarimme Hanni maistattaa vegaanista vadelma-sorbettia ja päärynä-mascarpone gelatoa, Sushipisteellä pääset nauttimaan mini sushibowleista; kala/kasvis ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Fazerin pisteellä pääset maistamaan hurmaavaa valkosipuli-focacciaa ja sitruuna-  rahkapitkoa. 

 

Panimomestarimme Eemeli nostaa ylpeänä esiin oman pienpanimomme artesaanioluet, ja sinulla on tilaisuus kurkistaa panimomme kulisseihin. Haluatko tulla mestariksi hetkeksi? Nappaa kuva itsestäsi juhlapokaalin kera meidän valokuvausseinällä ja näytä maailmalle voittajan ilmeesi! Arvomme yhdelle kuvan ottajalle kultaisen ämpärin täytettäväksi haluamillaan herkuilla. Esittelyt ja kuvaukset tasatunnein klo 12-15.

 

Eikä siinä vielä kaikki! Punaisella Majakalla 1000 ensimmäistä onnekasta herkkusuuta saa Pauligin kahvia ja Fazerin pullaa klo 10 alkaen. Lavalle nousee myös suomiräpin kirkkain tähti, MC Mammutti. Tule hakemaan nimikirjoitus ja räpsäise fanikuva hänen kanssaan. Esiintymiset klo 15.30 ja 16.30. Ville Haapasalo saapuu lanseeraamaan Länkkärin oman Hatsapurin klo 12-14, pakaste-osastolle. 

Jaossa myös 500 ensimmäiselle kultaisia ilmapalloja Punaisella Majakalla klo 12 alkaen.

Älä jää paitsi näistä juhlista!

 

AIKATAULU:

klo 10-17 Pullakahvitus Punaisella Majakalla

klo 11 Mestaruusjuhlan avaus

klo 12 Polaroid kuvausseinä, panimoesittely,

ilmapallojen jako Punaisella Majakalla,

Ville Haapasalo pakaste-osastolla klo 12-14

klo 13 Polaroid kuvausseinä, panimoesittely

klo 14 Polaroid kuvausseinä, panimoesittely

klo 15 Polaroid kuvausseinä, panimoesittely

klo 15.30 MC Mammutti esiintyy 

klo 16.30 MC Mammutti esiintyy 

klo 17 Mestaruusjuhla päättyy 

Lue myös

Ystävänpäivä Länkkärissä 14.2.2024

Ystävänpäivä Länkkärissä 14.2.2024

Rakkaat asiakkaamme! Ystävänpäivä lähestyy, ja haluamme tehdä sen erityiseksi jakamalla teille herkullisia Mestareiden munkeilla!

Mestarilliset Lasten Päivät Länkkärissä!

Mestarilliset Lasten Päivät Länkkärissä!

Tervetuloa viettämään hauskaa lauantaita Länkkärin Lasten Päivän merkeissä! Nähdään lauantaina 10.2. klo 11-16!