Nyt tehdään toiveista totta


Tuotteiden toivominen on nyt helpompaa kuin koskaan - katso Länkkärin suosituimmat tuotetoiveet ja lähetä oma toiveesi!


K-ryhmän ruokakaupat ovat tunnettuja asiakastoiveiden toteuttamisesta, ja sama pätee meillä täällä Länkkärillä – toivo tuotetta, ja kauppias hoitaa homman!

 

Alkuvuoden 2022 aikana olemme vastaanottaneet jo satoja asiakastoiveita, joista olemme toteuttaneet tähän mennessä yli kolmasosan. Tavoitteemme on olla kaikkia palveleva ruokakauppa, ja tähtäämme parhaaksi myös asiakastoiveiden toteuttamisessa. Kaikkia toiveita ei kuitenkaan aina pystytä toteuttamaan, ja tähän voi olla syynä mm. toimitusvaikeudet tai lopetettu tuotanto. Monesti toivottu tuote myös löytyy jo valmiiksi valikoimastamme.

 

Asiakastoiveita vastaanotetaan päivittäin useista eri kanavista. Haluamme tehdä uusien tuotteiden toivomisen mahdollisimman helpoksi, joten nyt voit lähettää tuotetoiveesi helposti ja nopeasti verkkosivultamme löytyvän "Toivo tuotetta" -painikkeen avulla.

Länkkärin TOP 5 -toivotuimmat tuoteryhmät

 

Mitkä sitten ovat K-Citymarket Länsikeskuksen toivotuimpia tuotteita? Kävimme läpi asiakastoiveet tammi-helmikuulta 2022, ja turkulaisten toivelistoilla nousivat esiin erityisesti seuraavat tuoteryhmät:

 

1. Panimotuotteet

Suomalainen olutkuttuuri on ollut väkevässä nosteessa viime vuodet, ja tämä näkyy myös Länkkärin tuotetoiveissa. Oluet, siiderit ja muut panimotuotteet nousivat nimittäin lukumäärältään asiakastoiveiden kärkeen!

 

Tuoteryhmän sisällä selvästi eniten toivottiin kotimaisia pienpanimo-oluita ja -siidereitä, mutta eksyipä toiveiden joukkoon myös mm. Lageria Sri Lankasta sekä runsaasti erilaisia makuvesiä.

 

2. Leipä

Suomi on tunnetusti leipäkansaa, ja tuotetoiveiden kärkikahinoissa olivat odotetusti myös leivät. Eniten toiveikkaita kyselyitä herättivät erilaiset ruis- ja kauraleivät. Myös perinteiset limput ja kuohkeat sämpylät esiintyivät säännöllisesti turkulaisten toiveissa.

 

3. Einekset

Länkkärin einesvalikoima ei jätä kerään kylmäksi tai nälkäiseksi. Välipalaa ja nopeaa lounasta löytyy joka lähtöön. Vaikka einesvalikoimamme on laaja, uusia tuotetoiveita tipahtelee säännöllisesti myös eineksiin liittyen. Alkuvuoden toiveissa korostuivat salaatit, kolmioleivät ja valmisateriat.

 

4. Pakasteet (lue: jäätelöt)

Suomalainen syö jäätelöä, vaikka ulkona olisi kylmempää kuin pakastimessa. Tähän tilastopoikkeamaan saatiin jälleen vahvistusta, kun neljänneksi toivotuimmaksi tuoteryhmäksi kiilasi pakasteet. Ja kyllä, jäätelöt olivat ylivoimaisesti suosituimpia pakastetoiveita.

 

5. Kahvi ja tee

Jäätelön lisäksi toinen vanha klisee koskee suomalaisten kahvinjuontia. Pakollisesta kursailusta huolimatta kahvia ja teetä ryystetään kuppikaupalla myös turkulaispöydissä, ja tämä näkyy suosiona myös Länkkärin asiakastoiveissa. Kahvi- ja teelaatujen kesken toiveet jakaantuivat melko tasan.

 

Haluatko toivoa tuotetta?

Asiakastoiveet ovat meille sydämenasia, eikä ainuttakaan tuotetoivetta jätetä huomioimatta. Voit siis aidosti vaikuttaa Länkkärin jo valmiiksi upeaan valikoimaan, joten lähetä meille rohkeasti erikoisempikin toive!

 

Mikä on sinun toiveesi? Kerro meille, ja se saattaa toteutua!

Rakkain terveisin, Länkkärin väki

Lue myös

Länkkärin Citymarket myy yli 5,5-prosenttista olutta ensimmäisenä ruokakauppana Suomessa

Länkkärin Citymarket myy yli 5,5-prosenttista olutta ensimmäisenä ruokakauppana Suomessa


Nyt sitä saa! Nimittäin yli 5,5-prosenttista olutta ruokakaupasta. Turun Länsikeskuksen K-Citymarketin pienpanimo lanseerasi historiallisen seitsemänprosenttisen Dalskär Double IPA -oluen.

Food Factory tekee joulun – katso mestareiden vinkit juhlasesonkiin

Food Factory tekee joulun – katso mestareiden vinkit juhlasesonkiin


Chef's Choicen ja Kitchenin mestareiden suosituksilla syntyy kaikkien makujen joulu!