Ravintola, jonka sisällä on ruokakauppa – ja nyt myös uusi menu! - KCM Länkkäri

Ravintola, jonka sisällä on ruokakauppa – ja nyt myös uusi menu!

Uudistimme Restaurant 3 -ravintolamme à la carte -menun säästäen asiakkaidemme suosikit sekä tuomalla uusia ainutlaatuisuuksia mukaan.

 

Parastakin paremman ravintolakokemuksen tarjoaminen ei synny paikallaan junnaamalla. Uudistimme Restaurant 3 -ravintolamme à la carte -menun säästäen asiakkaidemme suosikit sekä tuomalla uusia ainutlaatuisuuksia mukaan. Kaikki ruoat valmistetaan edelleen alusta asti itse taatusti tuoreista raaka-aineista, erityisruokavalioita unohtamatta.

 

Uudistuneeseen menuun pääset tutustumaan klikkaamalla sivun yläreunasta!

 

Herkuttele ihan kympillä

 

Uudistuneeseen Restaurant 3:een voit tutustua esimerkiksi alkuviikon kympin combo-tarjouksilla maanantaista torstaihin. Tarjouksessa on viikoittain vaihtuvat teemat valitulla ruoka-annoksella ja 0,4 litran hanalimulla.

 

Vko 20 (16.5.–19.5.): Mehevä hampurilainen + juoma
Vko 21 (23.5.–26.5.): Herkullinen varrasannos + juoma
Vko 22 (30.5.–2.6.): Napolilaistyylinen pizza + juoma
Vko 23 (6.6.–9.6.): Korealaisia buneja + juoma

 

À la carte -annoksia tarjoillaan arkisin lounasajan jälkeen klo 14.30 alkaen ja viikonloppuisin koko ravintolan aukioloajan.

 

Lapsille oma lista – kaikille lounastajille jälkkäriksi ilmainen gelato

 

Toiveisiin on vastattu – nyt myös perheen pikkumestarit pääsevät valikoimaan suosikkinsa klassikkojen joukosta. Koko perheen aterioinnin ja kauppareissun yhdistäminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa ja kivaa.

 

Suosioon nousseita kotiruokalounaita on tarjolla tuttuun tapaan maanantaista perjantaihin. Ensi viikolla lounasnautiskelijoille tarjoillaan aterian kruunuksi jäätelömestarimme johdolla käsin tehty artesaanigelato veloituksetta.

 

Tervetuloa nautiskelemaan ainutlaatuisesta ravintolaelämyksestä!

 

Restaurant 3 aukioloajat:

 

Ma–pe 10.30–20.00
La 11.00–20.00
Su 12.00–20.00

 

Mestarillista kotiruokalounasta arkisin klo 10.30–14.30

Lue myös

Mistä koostuu terveellinen arkiruoka? Ota asiantuntijan vinkeistä vaari!

Mistä koostuu terveellinen arkiruoka? Ota asiantuntijan vinkeistä vaari!

Me kysyimme ja Helsingin yliopiston ravitsemustieteen professori Maijaliisa Erkkola vastasi, kun aiheeksi nousi, mitä kannattaa kipata suuhun ja lautaselle arjen pyörityksessä.

Mitä herkkuja suomalaiset kiikuttavat äitienpäiväsänkyyn?

Mitä herkkuja suomalaiset kiikuttavat äitienpäiväsänkyyn?

 

Me K-Citymarket Länsikeskuksessa päätimme tutkia viime vuoden myyntitilastojemme perusteella, mitä Turun seudulla syödään äitienpäivänä yllätysaamiaisella, brunssilla tai juhlapöydässä.