Uusi lounaslista!

Uudistimme ravintolamme lounaslistan! Ravintolamme tarjoavat laajan valikoiman trendikkäitä makuja maailmalta sekä laadukasta kotiruokaa, jotka asiakkaamme voivat joko ottaa mukaan, syödä paikan päällä tai tilata kotiinsa.

Olemme alueemme suurin ja monipuolisin ravintola. Parhaitakin parempi.

 

Restaurant 3 -ravintolassa keittiömestarimme ja kokkimme valmistavat taidolla napolilaistyyliset pizzat, burgerit, bunit, tuunatut ranut ja herkulliset täytetyt leivät. Unohtamatta kotiruokaa, jota tarjoillaan lounasaikana maanantaista lauantaihin. Kaikki ruoka valmistetaan alusta asti itse ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja erikoisruokavaliot huomioiden. Ravintolassa voi nauttia ruoan kanssa vaikka lasin viiniä tai oman panimomme artesaaniolutta.

 

Uudistimme lounaslistamme ja taas on 5viikon kiertävä lista uusilla herkullisilla kotilounasmurkinoilla. 

 

Uutuutena teemapäivät!

 

Uusi lounaslistamme sisältää teemapäivät viikon jokaiselle arkipäivälle. Joka maanantai siis yhtenä vaihtoehtona houkutteleva hampurilainen, tiistai tietenkin pyhitetty tacoille, keskiviikkona herkullinen pasta, torstaina uuniperunaa ja perjantaina astetta parempaa leikettä ja lisuketta. 

MA Burgeri

TI Taco

Ke Pasta 

To Uuniperuna

Pe leike

 

Lue myös

Mistä koostuu terveellinen arkiruoka? Ota asiantuntijan vinkeistä vaari!

Mistä koostuu terveellinen arkiruoka? Ota asiantuntijan vinkeistä vaari!

Me kysyimme ja Helsingin yliopiston ravitsemustieteen professori Maijaliisa Erkkola vastasi, kun aiheeksi nousi, mitä kannattaa kipata suuhun ja lautaselle arjen pyörityksessä.

Syö!-Länkkäri!

Syö!-Länkkäri!

 

Cityn legendaarisen suosittu ravintolakampanja Syö!-viikot jota on järjestetty jo kunniakkaat 25-vuotta saapuu Länkkäriin. Kampanjassa mukana olevat ravintolat tarjoavat herkullisia annoksia 12 euron hintaan.