Ystävänpäivä Länkkärissä 14.2.2024 - KCM Länkkäri

Ystävänpäivä Länkkärissä 14.2.2024

Rakkaat asiakkaamme! Ystävänpäivä lähestyy, ja haluamme tehdä sen erityiseksi jakamalla teille herkullisia Mestareiden munkeilla!

 

Kauppiaamme Juha on loihtinut herkullisen yllätyksen teille – nimittäin Länkkärimunkkeja! Huomenna, KESKIVIIKKONA 14.2. klo 14 alkaen, jaamme 250 rasiallista näitä herkkuja punaisella majakallamme.


Länkkärimunkit eivät ole vain perinteisiä munkkeja, vaan ne ovat rakkaudella valmistettuja herkkuja, jotka sulattavat sydämet jo ensimmäisestä puremasta alkaen. Jokainen rasia on täynnä rakkautta ja sisältää yhden Omar- ja Berliininmunkin, meille turkulaisille tuttavallisemmin PIISPANMUNKIN! Omar-munkki on pehmeän kermakaramellin täyttämä herkkupala, kun taas Berliininmunkki hurmaa pinkillä pomadalla ja vadelmahillosydämellä.

Ei siis ihme, että ne ovat jo monen suosikkeja!
Lisäksi jokainen rasia on koristeltu ilmapallolla, jossa komeilee meidän Food Factoryn logo. Tämä on tapamme kiittää teitä loistavasta tuestanne ja uskollisuudestanne. Nähdään huomenna! Psssst. Pitäähän meidän mestareidenkin herkutella! 
 

Lue myös

Mestaruusjuhlat Länkkärissä 22.3.2024!

Mestaruusjuhlat Länkkärissä 22.3.2024!

Perjantaina 22. maaliskuuta kutsumme kaikki asiakkaamme mukaan unohtumattomaan juhlapäivään, joka täyttyy herkuista, juhlamielialasta ja mahtavista yllätyksistä! Haluamme kiittää teitä kaikkia ja juhlistaa Suomen Parasta K-Citymarkettia!

Mestarilliset Lasten Päivät Länkkärissä!

Mestarilliset Lasten Päivät Länkkärissä!

Tervetuloa viettämään hauskaa lauantaita Länkkärin Lasten Päivän merkeissä! Nähdään lauantaina 10.2. klo 11-16!