Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto, spianata salami, marinoitu kirsikkatomaatti, rucola
(VL)
Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto, ylikypsä possu, pikkelöity punasipuli, rucola
(VL)
Fontal-juusto, feta, lämminsavulohi, avokado, sitruscreme, tilli
(VL)
Lämminsavulohi, keitetty kananmuna, pikkelöity sipuli, sitruscreme, tilli, piparjuuri, tuorejuusto, salaattimix
(L)
Pastrami, hapankaali, russian dressing, emmentaljuusto, maustekurkku
(L)
Revitty bbq-possu, pikkelöity punasipuli, vaalea cheddar, mozzarella
(VL)
Maalaisranskalaiset, raastettu parmesan, paahdettu aioli, lehtipersilja
(L, G)
Maalaisranskalaiset, kimchi, sriracha-majoneesi, kevätsipuli, korianteri
(L, G)
Maalaisranskalaiset, Aura sinihomejuusto, vaahterasiirappimajoneesi, pikkelöity punasipuli kevätsipuli
(L, G)
Kimchi, pikkelöity kurkku, hoisin-kastike ja sriracha-majoneesi
(L)
Viimeistelyyn: kevätsipuli, paahdettu seesaminsiemen, korianteri
Premiumsämpylä, naudan jauhelihapihvi 20 %, pekoni, vaalea cheddar, tomaattihilloke, tryffelimajoneesi, rapea sipuli, rucola
(L)
Premiumsämpylä, crispykana, vaahterasiirappimajoneesi, chipotle-ketsuppi, valkokaalislaw, pikkelöity kurkku
(L)
Premiumsämpylä, beyond burger -kasvispihvi, vaalea cheddar, tomaattihilloke, sriracha-majoneesi, rapea sipuli, rucola
(L)
Vihersalaatti, friteerattu varhaisperuna, marinoitu kirsikkatomaatti, pikkelöity punasipuli, paahdettu pähkinä, yrttivinegretti, aioli, rucola
(L, G)
Crispykana, maalaisranskalaiset, kurkku, porkkana, ketsuppi
(L)
Briossisämpylä, naudan jauhelihapihvi 20 %, vaalea cheddar, ketsuppi
(L)
Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto
(VL)
Maalaisranskalaiset, lastuperunat tai bataattiranskalaiset + majoneesi (paahdettu aioli, sriracha-majoneesi, vaahterasiirappimajoneesi)
(L,G)
Katso Restaurant 3 -ravintolan uudistunut menu!
Saltimbocca on perinteinen italialainen herkku, joka valmistetaan usein vasikasta. Helppo variaatio kotiokeittiöön onnistuu myös possun sisäfileestä tai kanasta. Saltimboccan kolme tärkeää raaka-ainetta ovat liha, ilmakuivattu kinkku ja salvia, jotka muodostavat yhdessä täydellisen makukombon. Loppuhaudutukseen kannattaa käyttää kokkailuun sopivaa valkoviiniä ja pannuun jäävän valkoviinin ja voin yhdistelmä kannattaa valuttaa vielä viimeiseksi pihvien päälle kastikkeeksi.