Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto, spianata salami, marinoitu kirsikkatomaatti, rucola
(VL)
Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto, ylikypsä possu, pikkelöity punasipuli, rucola
(VL)
Fontal-juusto, feta, lämminsavulohi, avokado, sitruscreme, tilli
(VL)
Lämminsavulohi, keitetty kananmuna, pikkelöity sipuli, sitruscreme, tilli, piparjuuri, tuorejuusto, salaattimix
(L)
Pastrami, hapankaali, russian dressing, emmentaljuusto, maustekurkku
(L)
Revitty bbq-possu, pikkelöity punasipuli, vaalea cheddar, mozzarella
(VL)
Maalaisranskalaiset, raastettu parmesan, paahdettu aioli, lehtipersilja
(L, G)
Maalaisranskalaiset, kimchi, sriracha-majoneesi, kevätsipuli, korianteri
(L, G)
Maalaisranskalaiset, Aura sinihomejuusto, vaahterasiirappimajoneesi, pikkelöity punasipuli kevätsipuli
(L, G)
Kimchi, pikkelöity kurkku, hoisin-kastike ja sriracha-majoneesi
(L)
Viimeistelyyn: kevätsipuli, paahdettu seesaminsiemen, korianteri
Premiumsämpylä, naudan jauhelihapihvi 20 %, pekoni, vaalea cheddar, tomaattihilloke, tryffelimajoneesi, rapea sipuli, rucola
(L)
Premiumsämpylä, crispykana, vaahterasiirappimajoneesi, chipotle-ketsuppi, valkokaalislaw, pikkelöity kurkku
(L)
Premiumsämpylä, beyond burger -kasvispihvi, vaalea cheddar, tomaattihilloke, sriracha-majoneesi, rapea sipuli, rucola
(L)
Vihersalaatti, friteerattu varhaisperuna, marinoitu kirsikkatomaatti, pikkelöity punasipuli, paahdettu pähkinä, yrttivinegretti, aioli, rucola
(L, G)
Crispykana, maalaisranskalaiset, kurkku, porkkana, ketsuppi
(L)
Briossisämpylä, naudan jauhelihapihvi 20 %, vaalea cheddar, ketsuppi
(L)
Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto
(VL)
Maalaisranskalaiset, lastuperunat tai bataattiranskalaiset + majoneesi (paahdettu aioli, sriracha-majoneesi, vaahterasiirappimajoneesi)
(L,G)
Katso Restaurant 3 -ravintolan uudistunut menu!
Sokerisuolaus antaa kirjolohifileelle graavausta miedomman ja tasapainoisemman maun. Sokerisuolaus onnistuu helposti kotona ja ohueksi leikattuja siivuja voi käyttää esimerkiksi munakkaissa, leivän päällä tai pastoissa. Muistathan käyttää aina tuoretta kirjolohta!