K-Citymarket Länsikeskus on vuoden 2023 koko Suomen paras K-Citymarket. - KCM Länkkäri

K-Citymarket Länsikeskus on vuoden 2023 koko Suomen paras K-Citymarket.

Kauppiaana K-Citymarket Länsikeskuksessa toimii Juha Jylli ja tavaratalopäällikkönä Eija Kurvinen.


Tunnustuksen toi kaupan pitkäjänteinen kehittäminen kunnianhimoisesti ja tavoitteellisesti. Suuri kiitos kaikille asiakkaillemme ja henkilökunnallemme!Ylpeinä ilmoilmoitamme, että K-Citymarket Länsikeskus on valittu vuoden 2023 Suomen parhaaksi K-Citymarketiksi! 


Tämä tunnustus heijastaa pitkäjänteistä työtämme, kunnianhimoista kehittymistämme ja ennen kaikkea teidän, arvoisat asiakkaamme, tyytyväisyyttä


Kauppamme on kokenut merkittävän uudistuksen, mikä on tehnyt siitä paitsi modernin edelläkävijän myös asiakaskokemukseltaan ainutlaatuisen. Olemme pyrkineet kehittämään omia kilpailuvalttejamme ja tuomaan ne näkyviin tavalla, joka tekee jokaisesta käynnistänne kaupassamme erityisen.


Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman loistavaa tiimiämme, joka päivittäin sitoutuu tarjoamaan teille parasta palvelua. Erityiskiitos kauppias Juha Jyllille ja tavaratalopäällikkö Eija Kurviselle sekä koko henkilökunnallemme, jotka ovat tehneet tästä menestyksestä totta.
Olemme myös kiitollisia siitä, että saimme kansainvälistä tunnustusta Institute of Grocery Distributionilta marraskuussa. Se vahvistaa, että konseptimme ja osaamisemme ovat maailmanlaajuisesti vaikuttavalla tasolla, erityisesti kauppakohtaisen miljöön ja ruokamaailman osalta.


Tämä palkinto on omistettu teille, rakkaat asiakkaamme, jotka olette olleet matkassamme ja antaneet meille mahdollisuuden palvella teitä parhaamme mukaan. Kiitos, että olette osa K-Citymarket Länsikeskuksen tarinaa!


Jatketaan yhdessä kohti uusia saavutuksia ja ikimuistoisia hetkiä kaupassamme.
 

Lue myös

Mestarilliset Lasten Päivät Länkkärissä!

Mestarilliset Lasten Päivät Länkkärissä!

Tervetuloa viettämään hauskaa lauantaita Länkkärin Lasten Päivän merkeissä! Nähdään lauantaina 10.2. klo 11-16!

Meidät on valittu IGD:n maailman kuukauden kaupaksi!

Meidät on valittu IGD:n maailman kuukauden kaupaksi!

Ylpeinä voimme ilmoittaa, että K-Citymarket Länsikeskus on saanut kansainvälistä tunnustusta! Meidät valittiin MAAILMAN marraskuun kaupaksi.