Food Factory

K-Citymarket Länsikeskuksen uusi Food Factory tarjoilee asiakkailleen uusia innovatiivisia ruoka- ja ravintolakonsepteja. Ravintolamme tarjoavat laajan valikoiman trendikkäitä makuja maailmalta sekä laadukasta kotiruokaa, jotka asiakkaamme voivat joko ottaa mukaan, syödä paikan päällä tai tilata kotiinsa. Olemme alueemme suurin ja monipuolisin ravintola. Parhaitakin parempi.

Food Factoryssa panostetaan henkilökunnan ruokaosaamiseen ja kouluttautumiseen. Jokaiselle osastollemme on nimetty oma mestarinsa, joka vastaa ruokatuotteiden laadusta ja kehittämisestä. He ottavat vastaan myös asiakkaidemme uusia ideoita – nappaa siis mestareitamme hihasta ja kerro heille toiveesi. Mestarit tunnistat farkkuessuista.

Brewery

Brewery on Food Factoryn oma pienpanimo, jossa berliiniläisen olutkoulun käynyt panimomestarimme vastaa humalan ja katkeroiden tasapainoisesta suhteesta. Länsikeskuksessa pantujen artesaanioluiden valikoimasta löytyvät niin neipat, ipat, sourit kuin pilsneritkin, jotka hurmaavat asiakkaamme mielenkiintoisilla ja yllättävillä mauillaan. Panimomestarimme kehittelee uutuusmakuja myös sesonkeihin.

Kuvituskuva
Ikoni

Sushi

Food Factoryn huippusuositut sushit valmistetaan päivittäin alusta asti itse ja aina tuoreista raaka-aineista. Valikoimassa on sekä tuttuja klassikkoja että Food Factoryn ainutlaatuisia erikoisuuksia. Sushia voi ostaa tuttuun tapaan kotiin herkuteltavaksi tai nauttia ravintolan sushibuffetista. Uutuutena valikoimaan tulevat japanilaistyyliset à la carte -annokset, jotka voi nauttia ravintolassa vaikka viinilasin kera.

Kuvituskuva
Ikoni

Gelato

Käsin tehdyt italialaiset artesaanigelatomme valmistetaan Food Factoryssa alusta asti itse. Valikoimassa on suosittuja klassikkomakuja ja jäätelömestarimme suunnittelemia herkkuja sesongin parhaimmista raaka-aineista. Toteutamme myös asiakkaidemme toiveita ja uskallamme kokeilla yllättäviäkin makuyhdistelmiä. Gelatoa myydään pakkauksissa kaupan pakastealtaassa ja yksittäisiä annoksia voi ostaa Coffee Cornerista. Sieltä gelatoa saa ostettua myös kotiin take away -rasiassa, johon mahtuu useampiakin suosikkimakuja.

Kuvituskuva
Ikoni

Chef’s Choice

Chef’s Choice on liha- ja kalatiskimme, josta saat tuoreiden raaka-aineiden lisäksi myös mestariemme jakamat ruoanlaittoa helpottavat vinkit. Tiskimme takaa löytyy vuosikymmenien verran kokemusta, joten ruoanlaiton klassiset kikat ja uusimmat trendit ovat henkilökunnallamme taatusti hallussa. Kastikkeet, maustesekoitukset, marinadit sekä pata- ja pannuvalmiit ainekset takaavat sataprosenttisen onnistumisen myös kotikokeille. 

Kuvituskuva
Ikoni

Restaurant 3

Restaurant 3 -ravintolassa keittiömestarimme ja kokkimme valmistavat taidolla napolilaistyyliset pizzat, burgerit, bunit, tuunatut ranut ja herkulliset täytetyt leivät. Unohtamatta kotiruokaa, jota tarjoillaan lounasaikana maanantaista lauantaihin. Kaikki ruoka valmistetaan alusta asti itse ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja erikoisruokavaliot huomioiden. Ravintolassa voi nauttia ruoan kanssa vaikka lasin viiniä tai oman panimomme artesaaniolutta.

Kuvituskuva
Ikoni

Bakery

Food Factoryn oma leipomo näkyy ja tuoksuu. Bakeryssa leivotaan tuoretta leipää, pullaa, piirakoita, leivoksia ja kakkuja viikon jokaisena päivänä. Leipureidemme käsialaa ovat myös suosittujen patonkiemme tärkein raaka-aine: aina tuore ja herkullinen leipä. Juhlapyhien alla Bakeryssa voit tavata myös konditoriamestarimme, jotka vastaavat käsityönä vaativimpiinkin toiveisiinne. Leipurimestarimme suunnitelmissa on myös talon oma mäskileipä, jonka tekemisessä hyödynnetään panimomme sivutuotteena syntyvää mallasmäskiä.

Kuvituskuva
Ikoni

Coffee Corner

Coffee Corner hurmaa makumatkailijan aidoilla belgialaisilla vohveleilla, joita löytyy sekä suolaisilla että makeilla täytteillä. Food Factoryn jäätelötehtaan herkullinen käsintehty italialainen artesaanigelato kuuluu myös asiakkaidemme suosikkeihin, unohtamatta täytettyjä leipiä ja uunituoreita pullia sekä leivonnaisia. Coffee Cornerin ylpeyden aihe on sen nimikkokahvi, joka on ainutlaatuinen sekoitus vain parhaista kahvipavuista paahdettua, maultaan täyteläistä erikoiskahvia.

Kuvituskuva
Ikoni

Kitchen

Food Factoryn keskus on Kitchen, jossa ammattitaitoiset kokkimme valmistavat niin mukaan otettavia take away -herkkuja kuin palvelutiskillä tarjolla olevia maailman makuja. Tiskiltä saat myös herkullista kotiruokaa. Kitchenin tuotevalikoimaan kuuluu juustomestarimme valmistama kotijuusto sekä uutuutena rapeat Fried chicken -kanatuotteet sekä niihin sopivat kastikkeet ja majoneesit. Fried chicken -konseptimme herkut vievät makumatkalle Jenkkeihin, mutta ne valmistetaan aina parhaasta kotimaisesta kanasta. Kitchenin erikoisuus on Berkel-leikkelekone, jolla henkilökuntamme leikkaa arvokinkkuja ja salamia tilauksesta.

Kuvituskuva
Ikoni