Mestarit - KCM Länkkäri

Mestareiden kauppa

Olemme K-Citymarket Länsikeskuksessa omistautuneita tarjoamaan asiakkaillemme parastakin parempia ruokaelämyksiä ja ensiluokkaista palvelua. Siksi Food Factoryssa jokaisella osastolla on oma mestarinsa, joka vastaa ruokatuotteiden laadusta ja palvelun kehittämisestä. Uskommekin vahvasti siihen, että yhdistämällä laadukkaat raaka-aineet ja intohimoisen henkilökuntamme ammattitaidon voimme luoda ruokaelämyksiä, jotka ovat vertaansa vailla. Food Factory yhdistää mielenkiintoisella tavalla kaupassakäynnin ja ravintolamaailman ruokakulttuurin.

Mestarimme ovat avoimia asiakkaidemme toiveille ja ehdotuksille, joten älä epäröi kääntyä heidän puoleensa - tunnistat mestarimme farkkuessuista!

Jukka Arvela

Ruokamestari

Ruokamestarimme Jukka Arvela vastaa Chef’s Choice -palvelutiskin monipuolisesta kala- ja lihavalikoimasta sekä tarjoaa ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme. Hän tuo mukanaan laajan osaamisen ravintola-alalta, joka on kertynyt vuosien varrella työskennellessään monissa eri ravintolakeittiöissä. Erityisesti kotimaiset kalat ja äyriäiset ovat lähellä Jukan sydäntä.

Modernein ammattikeittiölaitteilla varusteltu pääkeittiömme, Kitchen, tuottaa päivittäin ensiluokkaista kotiruokaa sekä trendikkäitä herkkuja eri puolilta maailmaa. Keittiömme ammattitaitoinen tiimi panostaa jatkuvasti luovuuteen ja innovaatioon, tarjoten asiakkaillemme tuoreita makuja ja uusia ruokaelämyksiä.

– On tärkeää, että jaamme myös suositukset hyvistä makuyhdistelmistä, joilla innostamme asiakkaitamme kokeilemaan uutta. Suunnittelen joka viikko maistatuspäiviä liha- kala- ja kitchenin tuotteista. Maistatuspäivät tuovat asiakkaille esille uusia tuotteita sekä elämyksiä kaupassa käyntiin. Annan myös valmistusvinkkejä ja reseptejä helpottamaan ruoanvalmistusta. Pyrin kuuntelemaan asiakastoiveita ja kehittämään jatkuvasti osastojamme monipuolisemmiksi. 

Katso tästä miten Jukan työskentely sujuu

Kuvituskuva
Ikoni Ikoni

Matias Peippo

Keittiömestari

Restaurant 3:n keittiömestari Matias Peippo on kokenut ravintola-alan ammattilainen ja hän on vastuussa monipuolisesta ruokalistastamme ja toiminnan kehittämisestä. Restaurant 3 tarjoaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ravintolakokemuksen viihtyisässä ympäristössä, jossa yhdistyy ruokakaupan ja ravintolan parhaat puolet. Matiaksen tinkimätön ammattitaito ja kädenjälki näkyy ravintolamme herkullisissa ruoka-annoksissa.

– Länkkärin Food Factory on ruokakaupan alalla edelläkävijä. Grocerant, eli ruokakaupan ja ravintolan yhdistelmä, on vielä Suomessa harvinaista. On hienoa päästä mukaan luomaan jotakin uutta ja uniikkia kauppamme asiakkaille.

Katso tästä miten Matiaksen työskentely sujuu

Kuvituskuva
Ikoni

Lauri Tonteri

Sushimestari

Sushimestarimme Lauri Tonteri omaa syvällistä asiantuntemusta sushien valmistuksesta, jota hän on hionut täydellisyyteen pitkäaikaisessa työssään à la carte -sushiravintolassa. Lauri on omistautunut jatkuvasti kehittämään sushivalikoimaamme tarjotakseen asiakkaillemme aina uusia ja ainutlaatuisia makuelämyksiä. Korkealaatuiset raaka-aineet, ammattitaitoinen valmistus ja Laurin intohimo sushin valmistamiseen tekevät sushipisteestämme paikan, jossa jokainen sushipala on huolella valmistettu makunautinto.

– Tarjoamme asiakkaillemme viikon jokaisena päivänä käsin tehtyä tuoretta sushia. Meidän asiakkaamme kaipaavat sushilta suomalaiseen suuhun sopivia makuja ja siksi valikoimastamme löytyy aina suosittuja makuja kuten tilliä ja lohta.

Katso tästä miten Laurin työskentely sujuu

Kuvituskuva
Ikoni

Liisa Hasu

Kahvilamestari

Coffee Cornerin toiminnasta ja kehittämisestä vastaa kokenut ammattilaisemme, Liisa Hasu. Kahvilassamme asiakkaat voivat nauttia erikoiskahveista, houkuttelevista leivonnaisista, suolaisista leivistä ja kaupan oman keittiön herkuista. Liisan intohimo laadukkaaseen kahviin ja herkulliseen tarjontaan tekevät kahvilastamme paikan, jossa jokainen vierailu muuntuu ikimuistoiseksi makuelämykseksi.

– Odotan innolla, että pääsen luomaan kaupan sisälle uudenlaista kahvilakulttuuria, pienellä luksuksella varustettuna. Meillä asiakkaat pääsevät nauttimaan esimerkiksi viinejä kauppareissun lomassa.

Katso tästä miten Liisan työskentely sujuu

Kuvituskuva
Ikoni

Hanni Kaartoaho

Jäätelömestari

Food Factoryssa valmistetaan paikan päällä herkullista italialaista artesaanijäätelöä eli gelatoa, jonka valmistuksesta vastaa taitava jäätelömestarimme Hanni Kaartoaho. Hanni siirtyi käsintehtyjen jäätelöiden pariin kaupan omasta kotikeittiöstä. Gelateriassamme on tarjolla laaja valikoima herkullisia makuvaihtoehtoja. Jäätelömestarimme kuuntelee mielellään asiakkaidemme uusia makutoiveita ja toteuttaa rohkeasti villeimpiäkin ideoita.

– Olen jäätelöiden suhteen todella kaikkiruokainen. Maistelen vapaa-ajallani uusia makuja ja ideoin uutuuksia Food Factoryn valikoimaan. Kinuski-karpalo on tällä hetkellä suosikkini.

Katso tästä miten Hannin työskentely sujuu

Kuvituskuva
Ikoni

Eemeli Tuhkanen

Panimomestari

Food Factoryn oma panimo on paikka, jossa luovuus ja tinkimätön laatu kohtaavat. Panimosta vastaa panimomestarimme, kolmannen polven panimoyrittäjä Eemeli Tuhkanen, joka tuo mukanaan laajan asiantuntemuksen ja koulutuksen alalta. Hän on harvoja pienpanimoalan ammattilaisia, jotka ovat kouluttautuneet panimomestariksi hankkien osaamista oluen kotimaasta Saksasta.

Länkkärissä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus todistaa panimomestarimme taituruutta aivan läheltä – pääset seuraamaan valmistusprosessin alkumetreiltä aina tuotteen pakkaukseen saakka.

– Vastaan Food Factoryn omien oluiden suunnittelemisesta, kehittämisestä ja valmistuksesta, sekä siitä että meillä on tarjolla uusia ja maistuvia oluita tasaisin väliajoin. Haluan luoda asiakkaille kiinnostavia, innovatiivisia ja yllättäviäkin olutmakuja.

Katso tästä miten Eemelin työskentely sujuu

Kuvituskuva
Ikoni

Janita Lehto

Leipurimestari

Food Factoryn Bakeryssä valmistetaan joka päivä tuoretta leipää, leivonnaisia ja kakkuja yhteistyössä Fazerin kanssa. Artesaanileipomomme leipurimestarina toimii Janita Lehto, joka omaa vankan ja pitkäaikaisen kokemustaustan leipomo- ja konditoriatyöskentelystä. Janita vastaa leipomon toiminnasta, sekä tuotteiden huolellisesta valmistuksesta. Leipomon ainutlaatuinen taika ilmenee paitsi tuotteiden huippulaadussa myös monipuolisessa valikoimassa vaihtuvia kausiherkkuja. Haluamme tarjota asiakkaillemme iloa ja yllätyksiä jokaisella herkullisella maisteluhetkellä.

– Hauskinta työssäni on se, että mikään päivä ei ole samanlainen ja näen oman kädenjälkeni heti. Ihaninta on tulla aamuvarhain töihin, kun kauppa on vielä ihan hiljainen ja nähdä asiakkaiden virtaavan sisään aamun tuntien aikana.

Katso tästä miten Janitan työskentely sujuu

Kuvituskuva
Ikoni

Marko Ojala

Kotijuustomestari

Olemme Länkkärissä ylpeitä pitkäaikaisesta perinteestämme valmistaa herkullista kotijuustoa, jota olemme harjoittaneet jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Tätä perinnettä vaalii taitava kotijuustomestarimme Marko Ojala, joka valmistaa asiakkaillemme viikoittain kolmensadan litran maitoeristä raikasta ja tuoretta kotijuustoa. Markon mukaan kotijuuston tekeminen on konstailematonta, mutta melko raskasta puuhaa. Hänen oma taituruutensa ja niksit ovat hioutuneet vuosikymmenten saatossa. Kotijuustoa valmistetaan kotimaisista raaka-aineista, vahvalla ammattitaidolla, perinteitä kunnioittaen.

– Juustoon ei tarvita kuin maitoa, juoksutinta ja suolaa. Valmistus vaatii kuitenkin oikeat lämpötilat ja paljon käsityötä. Mitä enemmän juustoa saa tehdä, sen upeampaa!

Katso tästä miten Markon työskentely sujuu

Kuvituskuva
Ikoni