Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto, spianata salami, marinoitu kirsikkatomaatti, rucola
(VL)
Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto, ylikypsä possu, pikkelöity punasipuli, rucola
(VL)
Fontal-juusto, feta, lämminsavulohi, avokado, sitruscreme, tilli
(VL)
Lämminsavulohi, keitetty kananmuna, pikkelöity sipuli, sitruscreme, tilli, piparjuuri, tuorejuusto, salaattimix
(L)
Pastrami, hapankaali, russian dressing, emmentaljuusto, maustekurkku
(L)
Revitty bbq-possu, pikkelöity punasipuli, vaalea cheddar, mozzarella
(VL)
Maalaisranskalaiset, raastettu parmesan, paahdettu aioli, lehtipersilja
(L, G)
Maalaisranskalaiset, kimchi, sriracha-majoneesi, kevätsipuli, korianteri
(L, G)
Maalaisranskalaiset, Aura sinihomejuusto, vaahterasiirappimajoneesi, pikkelöity punasipuli kevätsipuli
(L, G)
Kimchi, pikkelöity kurkku, hoisin-kastike ja sriracha-majoneesi
(L)
Viimeistelyyn: kevätsipuli, paahdettu seesaminsiemen, korianteri
Premiumsämpylä, naudan jauhelihapihvi 20 %, pekoni, vaalea cheddar, tomaattihilloke, tryffelimajoneesi, rapea sipuli, rucola
(L)
Premiumsämpylä, crispykana, vaahterasiirappimajoneesi, chipotle-ketsuppi, valkokaalislaw, pikkelöity kurkku
(L)
Premiumsämpylä, beyond burger -kasvispihvi, vaalea cheddar, tomaattihilloke, sriracha-majoneesi, rapea sipuli, rucola
(L)
Vihersalaatti, friteerattu varhaisperuna, marinoitu kirsikkatomaatti, pikkelöity punasipuli, paahdettu pähkinä, yrttivinegretti, aioli, rucola
(L, G)
Crispykana, maalaisranskalaiset, kurkku, porkkana, ketsuppi
(L)
Briossisämpylä, naudan jauhelihapihvi 20 %, vaalea cheddar, ketsuppi
(L)
Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto
(VL)
Maalaisranskalaiset, lastuperunat tai bataattiranskalaiset + majoneesi (paahdettu aioli, sriracha-majoneesi, vaahterasiirappimajoneesi)
(L,G)
Katso Restaurant 3 -ravintolan uudistunut menu!
Inkivääri on useimpien aasialaisten ruokien perusmauste, joka on maukkaimmillaan tuoreena. Jos haluat käyttää ostamastasi inkivääristä mahdollisimman paljon, voit raaputtaa kuoren pois lusikan reunalla tai veitsen tylsällä puolella. Erilaisiin liemiin ja vaikka pikkeleihin inkiväärin voi käyttää myös pestynä kuorineen, jolloin se on mukana vain tuomassa makua eikä ole edes tarkoitettu syötäväksi. Inkiväärin pitkät säikeet kulkevat juuren sisällä pitkittäin, joten leikatessa kannattaa varmistaa, että leikkaa nimenomaan säikeitä vastaan, jolloin pitkiä säikeitä ei päädy ruokaan.