Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto, spianata salami, marinoitu kirsikkatomaatti, rucola
(VL)
Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto, ylikypsä possu, pikkelöity punasipuli, rucola
(VL)
Fontal-juusto, feta, lämminsavulohi, avokado, sitruscreme, tilli
(VL)
Lämminsavulohi, keitetty kananmuna, pikkelöity sipuli, sitruscreme, tilli, piparjuuri, tuorejuusto, salaattimix
(L)
Pastrami, hapankaali, russian dressing, emmentaljuusto, maustekurkku
(L)
Revitty bbq-possu, pikkelöity punasipuli, vaalea cheddar, mozzarella
(VL)
Maalaisranskalaiset, raastettu parmesan, paahdettu aioli, lehtipersilja
(L, G)
Maalaisranskalaiset, kimchi, sriracha-majoneesi, kevätsipuli, korianteri
(L, G)
Maalaisranskalaiset, Aura sinihomejuusto, vaahterasiirappimajoneesi, pikkelöity punasipuli kevätsipuli
(L, G)
Kimchi, pikkelöity kurkku, hoisin-kastike ja sriracha-majoneesi
(L)
Viimeistelyyn: kevätsipuli, paahdettu seesaminsiemen, korianteri
Premiumsämpylä, naudan jauhelihapihvi 20 %, pekoni, vaalea cheddar, tomaattihilloke, tryffelimajoneesi, rapea sipuli, rucola
(L)
Premiumsämpylä, crispykana, vaahterasiirappimajoneesi, chipotle-ketsuppi, valkokaalislaw, pikkelöity kurkku
(L)
Premiumsämpylä, beyond burger -kasvispihvi, vaalea cheddar, tomaattihilloke, sriracha-majoneesi, rapea sipuli, rucola
(L)
Vihersalaatti, friteerattu varhaisperuna, marinoitu kirsikkatomaatti, pikkelöity punasipuli, paahdettu pähkinä, yrttivinegretti, aioli, rucola
(L, G)
Crispykana, maalaisranskalaiset, kurkku, porkkana, ketsuppi
(L)
Briossisämpylä, naudan jauhelihapihvi 20 %, vaalea cheddar, ketsuppi
(L)
Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto
(VL)
Maalaisranskalaiset, lastuperunat tai bataattiranskalaiset + majoneesi (paahdettu aioli, sriracha-majoneesi, vaahterasiirappimajoneesi)
(L,G)
Katso Restaurant 3 -ravintolan uudistunut menu!
Lohi on monikäyttöinen kala, josta saat helposti mitä erilaisempia herkkuja. Erilaisilla leikkaustavoilla syntyy eri tyylisiä ruokia ja samasta lohifileestä pystyy leikkaamaan vaikka pariakin erilaista mallia. Isoissa kuutioissa lohi pysyy sisältä mehevänä, ohuissa leikkeissä rapeinta paistopintaa on kaikkein eniten. Ja jos lohesta jää ylimääräisiä paloja, voit pakastaa ne käytettäväksi myöhemmin lohikeitossa.