Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto, spianata salami, marinoitu kirsikkatomaatti, rucola
(VL)
Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto, ylikypsä possu, pikkelöity punasipuli, rucola
(VL)
Fontal-juusto, feta, lämminsavulohi, avokado, sitruscreme, tilli
(VL)
Lämminsavulohi, keitetty kananmuna, pikkelöity sipuli, sitruscreme, tilli, piparjuuri, tuorejuusto, salaattimix
(L)
Pastrami, hapankaali, russian dressing, emmentaljuusto, maustekurkku
(L)
Revitty bbq-possu, pikkelöity punasipuli, vaalea cheddar, mozzarella
(VL)
Maalaisranskalaiset, raastettu parmesan, paahdettu aioli, lehtipersilja
(L, G)
Maalaisranskalaiset, kimchi, sriracha-majoneesi, kevätsipuli, korianteri
(L, G)
Maalaisranskalaiset, Aura sinihomejuusto, vaahterasiirappimajoneesi, pikkelöity punasipuli kevätsipuli
(L, G)
Kimchi, pikkelöity kurkku, hoisin-kastike ja sriracha-majoneesi
(L)
Viimeistelyyn: kevätsipuli, paahdettu seesaminsiemen, korianteri
Premiumsämpylä, naudan jauhelihapihvi 20 %, pekoni, vaalea cheddar, tomaattihilloke, tryffelimajoneesi, rapea sipuli, rucola
(L)
Premiumsämpylä, crispykana, vaahterasiirappimajoneesi, chipotle-ketsuppi, valkokaalislaw, pikkelöity kurkku
(L)
Premiumsämpylä, beyond burger -kasvispihvi, vaalea cheddar, tomaattihilloke, sriracha-majoneesi, rapea sipuli, rucola
(L)
Vihersalaatti, friteerattu varhaisperuna, marinoitu kirsikkatomaatti, pikkelöity punasipuli, paahdettu pähkinä, yrttivinegretti, aioli, rucola
(L, G)
Crispykana, maalaisranskalaiset, kurkku, porkkana, ketsuppi
(L)
Briossisämpylä, naudan jauhelihapihvi 20 %, vaalea cheddar, ketsuppi
(L)
Tomaattikastike, mozzarella, fontal-juusto
(VL)
Maalaisranskalaiset, lastuperunat tai bataattiranskalaiset + majoneesi (paahdettu aioli, sriracha-majoneesi, vaahterasiirappimajoneesi)
(L,G)
Katso Restaurant 3 -ravintolan uudistunut menu!
Täytetty lohileike on maukas ja erilainen tapa tarjota lohta. Kun lohen leikkaa kahdella viillolla irti nahasta niin, että toinen viilto ei ylety aivan nahkaan asti, jää palojen väliin helposti täytettävä tasku. Reilusti viistoon leikkaamalla saa lisäksi paljon maukasta paistopintaa. Videosta löydät vinkin helppoon gremolata-täytteeseen, mutta voit myös varioida täytettä makusi mukaan. Esimerkiksi pesto tai tuorejuusto ovat helppoja vaihtoehtoja. Täytetyn lohileikkeen kypsennys onnistuu kätevästi pannussa tai uunissa.